publicitate
3020
- total anunturi
Abonare newsletter
Doresc sa primesc anunturile pe email
Email:
Saptamanal
Lunar
Linkuri recomandateUltimele anunturi

Vopsea Lavabila Siliconica Exterior EMEX detalii...
. Vopseaua Lavabila Siliconica de Exterior EMEX este un produs de dispersie, hidrosolubil, pe baza de copolimeri acrilo-stirenici si rasini siliconice, aditivi si fileri, pentru finisarea tencuielilor exterioare, cu grad de alb ridicat, aderenta foarte buna si etalare excelenta. . Acest tip de vopsea are avantajul ca nu permite murdariei sa adere la suprafata pe care a fost aplicata, aceasta putand fi indepartata foarte usor, prin spalare.
Locatia: BUCURESTI / Sectorul Ilfov
Pret: 0 RON
Tel:0724509552
Vopsea Superlavabila Exterior EMEX detalii...
. Vopseaua Superlavabila de Exterior EMEX este un produs hidrosolubil de calitate superioara, pe baza de polimeri acrilici de tip Latex, pentru zugravirea suprafetelor exterioare, cu putere mare de acoperire, aderenta foarte buna la suport si aspect mat. . Aplicata corect, acest tip de vopsea lavabila are o rezistenta mare la intemperii, fara deterioarea aspectului.
Locatia: BUCURESTI / Sectorul Ilfov
Pret: 0 RON
Tel:0724509552
N/A
Vopsea Lavabila Silicatica Interior EMEX detalii...
. Vopseaua Lavabila Silicatica de Interior EMEX este un produs de dispersie, hidrosolubil, pe baza de silicat de potasiu, aditivi si fileri, pentru finisarea tencuielilor exterioare, cu grad de alb ridicat, aderenta si rezistenta foarte mari si efect de autocuratare. . Acest tip de vopsea are avantajul ca nu permite murdariei sa adere la suprafata pe care a fost aplicata, aceasta putand fi indepartata foarte usor, prin spalare.
Locatia: BUCURESTI / Sectorul Ilfov
Pret: 0 RON
Tel:0724509552
N/A
Vopsea Lavabila Siliconica Interior EMEX detalii...
. Vopseaua Lavabila Siliconica de Interior EMEX este un produs de dispersie, hidrosolubil, pe baza de copolimeri acrilo-stirenici si rasini siliconice, aditivi si fileri, pentru finisarea tencuielilor interioare, cu grad de alb ridicat, aderenta foarte mare si etalare excelenta. . Acest tip de vopsea are avantajul ca nu permite murdariei sa adere la suprafata pe care a fost aplicata, aceasta putand fi indepartata foarte usor, prin spalare.
Locatia: BUCURESTI / Sectorul Ilfov
Pret: 0 RON
Tel:0724509552
N/A
Vopsea Lavabila Economica de Interior NEOMATT detalii...
. Vopseaua Lavabila Economica de Interior NEOMATT este un produs de dispersie, hidrosolubil, pe baza de polimeri acrilici de tip Latex, aditivi si fileri, pentru finisarea suprafetelor interioare, cu grad de alb ridicat, aderenta buna la suport si aspect mat. . Acest tip de vopsea devine complet opac doar la cateva minute dupa aplicare si asigura o acoperire foarte buna, in conditiile unei corecte pregatiri a suportului. Desi foarte ieftin, produsul este eficient si usor de folosit.
Locatia: BUCURESTI / Sectorul Ilfov
Pret: 0 RON
Tel:0724509552
N/A
Vopsea Lavabila Practica de Interior NEOMATT detalii...
. Vopseaua Lavabila Practica de Interior NEOMATT PLUS este un produs de dispersie hidrosolubil, pe baza de polimeri acrilici de tip Latex, aditivi specifici si fileri, pentru finisarea suprafetelor interioare, cu grad de alb ridicat, aderenta buna la suport si aspect mat. . Desi ieftin, in conditiile unei corecte pregatiri a suportului, acest tip de vopsea asigura o acoperire foarte buna, cu randament mare si pelicula ireprosabila. Este foarte usor de aplicat.
Locatia: BUCURESTI / Sectorul Ilfov
Pret: 0 RON
Tel:0724509552
N/A
Vopsea Lavabila Antimucegai EMEX detalii...
. Vopseaua Lavabila Antimucegai EMEX este un produs emulsionat de calitate superioara, pe baza de copolimeri acrilo-stirenici, cu adaos de biocizi ecologici, de ultima generatie, pentru prevenirea aparitiei igrasiei, utilizat pentru decorarea si protejarea suprafetelor expuse la aparitia fungilor de orice fel, cu buna putere de acoperire si aderenta la suport. . Aplicata corect, aceasta vopsea lavabila are o foarte buna rezistenta in timp, fara deterioarea aspectului.
Locatia: BUCURESTI / Sectorul Ilfov
Pret: 0 RON
Tel:0724509552
Vopsea Lavabila Satinata EMEX SILK detalii...
. Vopseaua Lavabila Satinata EMEX SILK este un produs emulsionat de calitate superioara, pe baza de rasini acril vinil versatate, pigmenti si aditivi speciali, pentru finisarea tencuielilor interioare, cu continut marit de rasina. Are grad foarte mare de alb, etalare deosebita si luciu satinat datorat texturii fine, matasoase a peliculei. . Contine biocizi de ultima generatie, ecologici, avand astfel o buna rezistenta la bacterii, fungi si mucegaiuri.
Locatia: BUCURESTI / Sectorul Ilfov
Pret: 0 RON
Tel:0724509552
Vopsea Superlavabila de Interior EMEX detalii...
. Vopseaua Superlavabila de Interior EMEX este un produs emulsionat de calitate superioara, pe baza de polimeri acrilici de tip Latex, pentru finisarea suprafetelor interioare, cu putere mare de acoperire, aderenta foarte buna la suport si aspect mat. . Aplicata corect, acest tip de vopsea lavabila suporta un numar mare de spalari, fara deterioarea aspectului. Contine biocizi ecologici, de ultima generatie, lucru ce ii confera o buna rezistenta la fungi si mucegaiuri.
Locatia: BUCURESTI / Sectorul Ilfov
Pret: 110 RON
Tel:0724509552
Vopsea Lavabila Lucioasa EMEX GLOSS detalii...
. Vopseaua Lavabila Lucioasa EMEX GLOSS este un produs hidrosolubil profesional, pe baza de polimeri acrilici de tip Latex, pentru finisarea tencuielilor interioare sau exterioare. . Are luciu superior, aderenta deosebita la suport si putere foarte mare de acoperire (la 1 strat pentru suprafete pregatite corespunzator). Nu permite cu usurinta aderarea murdariei la suport, este usor de intretinut si poate fi spalata cu buretele si apa in abundenta.
Locatia: BUCURESTI / Sectorul Ilfov
Pret: 336 RON
Tel:0724509552

publicitate
Site-uri Afiliate
1
- useri online
Anunturile mele
Adresa de email
afiseaza toate anunturile mele publicate de la acest e-mail
trimite la acest e-mail toate anunturile mele